Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2013 12:47 - Как да си изберете бельо, с което да съблазнявате
Автор: sexybelio Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 649 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 13.11.2013 12:49


Няма жена, която да не се е опитвала да съблазни обектът на своите желания и да привлече вниманието му към себе си в еротичен аспект. Дамите знаят, че един от най-лесните начини да постигнат това е, чрез помощта на горещо, секси бельо, което да накара мъжа да загуби ума и дума.
  Мъжете, по природа, по-лесно се възбуждат от привлекателни визуални обекти, а ако този обект е добавил малко интрига, чрез бельото си, то със сигурност, ефектът ще е не само много романтичен, но и доста еротичен.
  Жената, която държи на своята женственост, трябва да обръща специално внимание на този интимен аксесоар, който ще ѝ помогне дори най-заетият и уморен мъж да я забележи. Разбира се, има различни трикове, с които мъжкото внимание може да бъде привлечено, но днес акцентът ни е сложен върху бельото за съблазън. Ето и нашите съвети:
  image   Мъжете винаги забелязват еротично бельо в класическо черно. То трябва да присъства в скрина/гардероба на всяка жена. Изберете модел в черна, но от прозрачна и мека материя, като коприна, дантела и ликра, които да подчертаят не само хубавото ви тяло, но и цялостната ви красота.   Направете бюста си да изглежда още по-апетитен
  Корсетите и бюстиетата правят гърдите да изглеждат по-големи, тъй като им осигуряват подкрепа отдолу, а в същото време извайват талията на жената. Ако вашият бюст си е голям по природа, задължително изберете модел с банели, който да повдига гърдите ви красиво. За предпочитане е да изберете секси модел с половин твърда чашка, като в пин-ъп модата. Ако имате бюст със среден размер, можете да изберете модел с цяла твърда чашка, който ще го уголеми. Ако сте с малък бюст и не успявате да създадете желания силует, винаги можете да изтъкнете други части от тяло, например плоското си коремче или красивия си гръб.   Чувствайте се свободни да комбинирате материите
  Не се страхувайте да комбинирате бельо от различни материи. Спокойно можете да комбинирате сутиен от коприна в лилаво с черни бикини от сатен и да изглеждате наистина горещо. Можете дори да наметнете върху това бельо нощница от прозрачна материя.
  image
Избирайте атрактивни цветове
  Не се отказвайте от ярките и демонстративни тонове. Бялото и бледо розовото еротично бельо няма същия ефект като тъмно лилавото, червеното и цикламеното. Опитайте няколко комплекта в различни цветове, за да намерите нюанса, който стои най-добре на тена на кожата ви и на цвета на косата ви. Можете да носите спокойно черно бельо с червена прозрачна туника – една комбинация, която би заинтригувала всеки мъж. Животинските принтове също са много секси, а са и актуални като тенденция, така че спокойно можете да се спрете на бельо с леопардова шарка, с което да намекнете на своя човек, че сте истинска дива котка в леглото.   Допълвайте бельото с аксесоари   Не е тайна, че мъжете обожават бюста на жената, а той изглежда още по-секси, когато в деколтето и се полюшва красив гердан и ли колие. Това допълва женствеността на дамата като ѝ добавя нотка магнетизъм.  



Гласувай:
4




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sexybelio
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 5747
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930