Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2013 11:53 - Какви са чувствата му, ако ти подари бельо?
Автор: beliozaseks Категория: Забавление   
Прочетен: 4848 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 25.11.2013 11:55


 Освен, ако не ви подари нещо извратено, със сигурност вашият мъж е много сексуално настроен към вас. Което си е голям комплимент! Защото явно цени интимното време, прекарано заедно.   Разбира се, еротично бельо си е подарък и за двамата. Защото е повече от ясно кога и по какъв повод ще го сложите. А, колкото по-луксозно е то, толкова по-специални моменти иска половинката ви да изживее с вас.   image
Какво говори подаръкът бельо за любовния ви живот? Ако сте в началото на връзката ви, това значи, че той ви намира за изключително красива и се гордее с това, че сте до него. Това важи и в случаите, в които партньорите са заедно дълго време. Освен, ако сексуалният ви живот не е особено активен. Тогава бельото е знак, че е време да се стегнете и да обръщате повече внимание на вашия мъж в леглото.     Ако половинката ви подари дреха, чанта или обувки, това означава само едно – той е загрижен за вас и иска да се чувствате спокойна с него.   Не се заглеждайте много, много по марката, нито по актуалността на дрехата, защото повечето мъже не са особено на ти с модните тенденции. Дори да не ви хареса, не го показвайте, защото ще си вкарате сериозен автогол! Да посрещнеш с пренебрежение или недоволство загрижеността на любимия е крайна обида спрямо него. Да не говорим, че може просто да спре с всякакви подобни жестове.
  Посланието за интимния ви живот, което носи дрехата, е, че трябва да сте спокойна в чувствата на мъжа до себе си. Да, той може и да не е от най-романтичните, но поне със сигурност държи на вас и ви обича.    Ние жените обожаваме сантиментални подаръци. Например обща снимка с мило послание, камъче от мястото, където любимият ни е целунал за първи път… и още куп, на пръв поглед глупави, подаръци.
  Ако вашата половинка ви изненада с такъв подарък, честито! Имате си мъж, който наистина ви цени и вярва в любовта. Може би понякога ще ви се струва прекалено лигаво, но само се замислете, колко много жени си умират да са на ваше място.
   image   Сантименталният подарък е категоричен показател за истински чувства. Както и доказателство, че дори да няма средства, ако един мъж иска да види усмивката на жената, която обича, ще намери начин!   От цвете до цвете си има разлика. Дали ще е красива роза, голям букет или повяхнал карамфил, очевидно купен в последния момент. По това ще разберете и колко значение е вложил в жеста си.   Но при всички случаи цветето си е израз на уважение! Може би не е имал възможност за нещо повече, а може и да не смята празниците за нещо кой знае какво. Но все пак, важното е, че е искал да ви демонстрира по-специално отношение. Пък било то и по „задължение“.   За интимните ви отношения това говори, че вашият мъж е склонен към компромиси в името на щастието ви. Ако получите огромен букет, значи не само е склонен на компромиси, ами е и голям романтик, който иска да покаже колко сте важна за него. Особено, ако ви се наложи да занесете многото китки до вкъщи и да ви видят куп хора.      Но в крайна сметка - едно цвете или голям букет, трябва да се радвате на подобен жест. Защото има дами, които дори поздрав няма да получат...



Гласувай:
9




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: beliozaseks
Категория: Забавление
Прочетен: 14804
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031